Szerepelj az oldalon!

Szívesen megosztanál Te is egy történetet?
Hirdetni, értékesíteni szeretnél? 

Folytassuk a közös gondolkodást
e-mailben vagy telefonon!

Elérhetőség: 

Czecz Fruzsina
hello@gyerekkelvagyok.net 
30/525-69-89

Szavazás

Hány évesen vállaltad az első gyereket?

Szavazok

LelkiEgészségÉjszakája

A zsúfolt, túlterhelt hétköznapok gondjai, a ránk háruló feladatok súlya, testileg és lelkileg is megterhelőek lehetnek számunkra. Hogyan lehetünk hatással lelki egészségünkre? Milyen módszereket érdemes kipróbálni? Milyen lelki egészségünket és önismeretünket fejlesztő módszerek léteznek? A Lelki Egészség Éjszakája ezeket a mindannyiunkat foglalkoztató kérdéseket járja körül, és keres rájuk választ. Fókuszában a nehézségeinkre, elakadásainkra való szélesebb rálátás, valamint önismeretünk és tudatosságunk fejlesztése áll.

A Lelki Egészség Éjszakája ezeket a mindannyiunkat foglalkoztató kérdéseket járja körül, és keres rájuk választ. Fókuszában a nehézségeinkre, elakadásainkra való szélesebb rálátás, valamint önismeretünk és tudatosságunk fejlesztése áll.

És íme, itt van éjszaka, ahol végre kipróbálhatjuk magunkat, hogy mi áll jól nekünk? Egy kis családállítás, netán pszichodráma? Tánccal, vagy festéssel tudjuk leginkább kifejezni, megragadni az érzéseinket?

A Lelki Egészség Éjszakája minderre gyakorlati lehetőségeket kínál.

És még csak nem is kell messzire menni: belvárosi kávézók, kulturális helyszínek adnak teret ennek a szombat esti programnak. Biztonságos környezetben, csoportos és egyéni önismereti technikák során kerülhetünk közelebb magunkhoz.

5 helyszín – 20 workshop – 10 előadás – egyéni foglalkozások – kerekasztal beszélgetések. 

A részletes programot ITT találod. Több szülőséggel, gyerekneveléssel kapcsolatos téma is szerepel a kínálatban. Például: 

Miért nem jön a baba? Lelki segítség a nehezített gyermekáldás útján

Szabad dühösnek lenni! Negatív érzelmek és indulatok a gyereknevelésben

Médiatudatosság, parenting, sharenting