Szerepelj az oldalon!

Szívesen megosztanál Te is egy történetet?
Hirdetni szeretnél? 

Folytassuk a közös gondolkodást
e-mailben vagy telefonon!

Elérhetőség: 

Czecz Fruzsina
hello@gyerekkelvagyok.net 
30/525-69-89

Szavazás

Hány évesen vállaltad az első gyereket?

Szavazok

Kutya mellé baba? Baba mellé kutya? Persze!

 

Kutya mellé baba? Baba mellé kutya? Persze!

A háziállatok és kisbabák együttéléséről megoszlanak a vélemények.

Van, aki szerint veszélyes lehet kutyát, macskát tartani egy újszülött mellett (sőt, már a várandósság alatt is), hiszen sokféle fertőzés hordozói lehetnek. Mások pont az ellenkezőjét állítják, és azokat a kutatásokat emlegetik, ahol a kimutatták, hogy az állatok kifejezetten jót tesznek a gyerekek testi-lelki egészségének. 

Sanjana Madappa és Aditya Rahej az utóbbi csoportba tartoznak. Mikor kiderült, hogy úton van a babájuk, sok ismerősük tanácsolta, hogy váljanak meg a kutyáktól.
"A családom, a barátaim, még az orvosaim is azt mondták, hogy tegyem ki a kutyákat, mert a baba az első. De sosem tudnék nyugodt lelkiismerettel megválni egy állattól, aki ugyanolyan tisztasággal és ártatlansággal szeret engem és bízik bennem, mint a gyerekem. Nem fogok elhagyni egy családtagot azért, mert új családtag születik. A kutyáim élete ugyanúgy rajtam múlik, mint a fiamé" - nyilatkozta a kismama egy facebook posztban.
Sanjana egyébként egy állatmenhelyen dolgozik, és sok olyan nővel találkozik, akik a terhességük miatt szabadulnak meg a kutyáiktól. Írása és fényképei Sharavan Krishnan oldalán jelentek meg, aki pedig egy kutya hotelt működtet. 

Az indiai pár tehát nemhogy kitette volna az állatokat otthonról, hanem egy különleges fotósorozattal ünnepelte, hogy hamarosan érkezik a hatodik gyerekük.
Bár, az első öt csemete négylábú...  

Fotókredit: Bharghavi Naveen

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Szólj hozzá elsőként!