Gyerekkel vagyok

Rólam

Czecz Fruzsina pszichológus gyerekkel vagyokCzecz Fruzsina vagyok.
Gyerekkel vagyok. 


Szerencsésnek érzem magam, amiért gyurmát, színes ceruzákat, kisautókat és hercegnőket vihetek magammal, mikor dolgozni indulok.  
Haza pedig hol egy új csillámtetoválással, hol ajándék rajzzal, hol pedig valamilyen bölcsességgel térhetek, amit a gyerekek osztottak meg velem. 

A Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem pszichológusként. Már az egyetemi évek alatt gyanús volt, hogy a kötelező gyakorlati idő után "ott ragadtam" a nevelési tanácsadóban, óvodában vagy iskolában...

Habár a két fiamnál és a klienseimnél nem ismerek jobb tanítókat, a diploma után néhány évvel újra egyetemi hallgató lettem. Az ELTE szakirányú továbbképzésén tanácsadó szakpszichológus oklevelet szereztem, családi és párkapcsolati specializáción. A képzést 150 órás önismereti folyamat egészítette ki. 

Az írás évtizedek óta fontos és örömet adó része az életemnek. 2013-ban elvégeztem a Centrál Médiaakadémia akkreditált újságíró képzését, ahol a nyomtatott sajtó és az online cikkek világát is megismerhettem.

És... Van még valami, amiből nem zártam le a vizsgáimat. Minden napra jut egy - ahogy végeztem az egyikkel, már kopogtat a következő. A diplomaosztó pedig csak nagymama koromban jön majd el, amikor látom, hogy a gyerekeim mit adtak tovább. Milyen felnőttek lettek. A nevelésemből mit tartottak érdemesnek arra, hogy továbbadják a saját gyerekeiknek...


De addig is, segíteni szeretnék a családoknak és a pedagógusoknak, akik hozzám fordulnak gondjaikkal, kérdéseikkel. 

Elérhetőségem:

hello@gyerekkelvagyok.net
30/525-69-89

Bővebb információért kattints a KAPCSOLAT menüpontra! 

Szerepelj az oldalon!

Szívesen megosztanál Te is egy történetet?
Hirdetni szeretnél? 

Folytassuk a közös gondolkodást
e-mailben vagy telefonon!

Elérhetőség: 

Czecz Fruzsina
hello@gyerekkelvagyok.net 
30/525-69-89

Szavazás

Hány évesen vállaltad az első gyereket?

Szavazok

Partnerségben

Megosztás